Vulkán Wellness Hotel



Poloha: Termální, lázeňský a zážitkový areál najdete v jižní části klidnějšího menšího městečka Celldömölk, jen cca 20 km od Sárváru. Centrum města je od hotelu vzdáleno cca 1,5 km, vlakové nádraží cca 2 km.

Vybavení: Vybavení: Hoteloví hosté mají v ceně neomezený vstup do termálních lázní a saunového světa (na čipové hodinky), za příplatek jsou služby kadeřnictví, manikúra, pedikúra, kosmetika, solárium, léčebné a wellness procedury a masáže. Hostům hotelu je k dispozici vstupní hala s recepcí, výtah, sejf (zdarma), restaurace, bufet, kavárna s terasou, společenská místnost (šipky, kulečník), dětská herna, minimarket, úschovna zavazadel, konferenční místnost, wifi v celém hotelu, fitness, tělocvična, minigolf, půjčovna kol, nordic walking (k dispozici je vybavení zdarma + mapky), plážový volejbal, házená, fotbalové hřiště, tenisové kurty (7 Eur/hod), výuka plavání (za příplatek, na dotaz předem), parkování v areálu zdarma. V areálu sousedního kempu najdete navíc ještě dětské hřiště, společnou kuchyňku, pračky, sušičku a gril restauraci.

Sport a zábava: Aktivity: Doporučujeme navštívit např. blízké lázeňské a historické město Sárvár, vulkán Ságberg (vinohrady, malebná krajina), velkolepý zámek Sumeg, historické město Pápa či místní interaktivní vulkanické muzeum. Rovinatá okolní krajina nabízí ideální podmínky pro cyklistiku, pěší procházky, nordic walking či jízdu na koních.

Pro děti: Klidný areál s velkou zahradou a sporotovišti je ideálním místem pro rodiny s dětmi, k dispozici jsou dětské bazény, tobogán, dětské hřiště, dětský koutek atd.

Stravování: polopenze

Snídaně a večeře formou bohatého bufetu (během večeře se pití platí zvlášť). Možnost zajištění různé dietní stravy.

Doprava: autokarem

Nástupní místa: Praha, Kolín, Pardubice, Hradec Králové, Vysoké Mýto, Litomyšl, Moravská Třebová, Svitavy, Letovice, Brno, Hodonín



Doprava autobusem nebo minibusem. Organizátor zájezdu si vyhrazuje právo změnit pořadí nástupních míst podle počtu klientů a časového limitu.

Ubytování: hotel

Vulkan Wellness Hotel je přímo propojen s termálními lázněmi Vulkánfürdő, vybudovanými v roce 2008 na okraji poklidného městečka Celldömölk. Vulkanické léčivé a zážitkové lázně najdete jen kousek od úpatí pět milionů let starého vulkanického vrchu Ság, v údolí Sághegy. Hoteloví hosté mají v ceně neomezený vstup do termálních lázní a saunového světa.

Popis pokojů: Moderní dobře vybavené dvoulůžkové pokoje s přistýlkou jsou vybaveny vlastní koupelnou se sprchovým koutem a WC, SAT-TV, telefonem, fénem a minibarem/ledničkou (obsah za poplatek). V ceně ubytování je také sejf, klimatizace, wifi a zapůjčení županu. Většina pokojů má balkon, pokoje jsou nekuřácké (možnost kouření na balkóně), možnost ubytování se psem (za příplatek). K dispozici jsou jednolůžkové pokoje, rodinné pokoje propojené dveřmi a bezbariérové pokoje.


13.10. - 18.10.24 neděle - pátek
polopenze autokarem
Sleva 7% 14 590 Kč 13 590 Kč
cena za 6 dní (5 nocí)

Cena zahrnuje

  • Dopravu autobusem, ubytovaní s polopenzí, permanentku do lázní a saunového světa, služby průvodce, pojištěni CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • Za příplatek možnost dokoupení cestovního pojištění do zahraničí od pojišťovny Union (včetně storna). Pobytovou taxu 1,5 EUR/os./noc (od 18 let věku, platí se v místě ubytování)